Thursday, October 25, 2007

Λετ'ς Τοκ Αμπαουτ Μαγκζ (Ας μιλησωμε για κουπες!!!)

Με καλεσε το λοιπον το λαχανο να του δειξω τις κουπες μου... Το θεμα ειναι ομως οτι εγω συγκατοικω με ενα Γερμανο, ο οποιος ειναι απιστευτα ατσουμπαλος και μου τις σπαει συνεχως (ισως να εχει και κομπλεξ και να θελει να με εκδικηθει που τους κερδισαμε στον τελευταιο πολεμο...χεχεχε)

Εχω την ταση να πινω 5' o'clock tea (ως αγγλοτραφης Λορδος). Τον καφε τον απεχθανομαι, σαν ο Διαολος το λιβανι, μια κουπα να πιω δεν κοιμαμαι μια βδομαδα. Τεσπα...

Αυτη την εχω στο γραφειο να πινω το Tea μου(μου την εκανε δωρο ο Τρελογερμανος γιατι μου εσπασε την κουπα που ειχα φερει απο το Greece) :



Αυτη την πολυ κλασσικη την εχω σπιτι (την εφερε και αυτη ο Γερμανος για να κανει καφε στην κοπελα του...αλλα δεν του λεω οτι την χρησιμοποιω και εγω...χιχιχιχι) :


Κατα τα αλλα εχω και κατι αλλες κλασικες λευκες χωρις σχεδια που τις αγοραζω την 6αδα απο τα ΙΚΕΑ γιατι εχω τον Γερμανο σπιτι και ολο μου τις σπαει.

Μιας και ειμαι ο τελευταιος (αργησα, αργησα) δεν εχω ποιον να καλεσω να μου δειξει τις κουπες του... Ισως τον Νam3l3ss και οποιον αλλο θελει...

Update 13/11/2007 :

Να με συγχωρεσει η μεγαλειοτης του ο Dr.Flantzas που ξεχασα να αναφερθω και στην κουπα που κοσμει το τζακι μου ως πολυτιμο τροπαιο απο την τελευταια μας συναντηση στο μεγαρο Μαξιμου. Φερει την ιδιοχειρη υπογραφη του και ειναι απολυτα συλλεκτικο κομματι καθοτι κυκλοφορει σε μονο 1 1/2 αντιτυπα (το μισο εχει χαθει απο τοτε που ο πρωην Πρωθυπουργος της Τζατζουφιας πανω στα νευρα του για την ηττα του στας εκλογας τα εκανε γης μαδιαμ στο οβαλ γραφειο)


4 comments:

Anonymous said...

Η πρώτη λέει we speak your language αλλά ελληνικά δεν έχει!!! όσο για τη δεύτερη... έχετε και σεμεδάκια στο σπίτι σας?? Μη μου πεις πωε έμαθες το γερμανό βελονάκι για να σου φτιάχνει την προίκα σου!!! Θες να παίξεις και στο άλλο bloggoπαίχνιδο... να μας δείξεις τη δική σου προίκα... (να δω το rolex σου όχι τίποτε άλλο!!)

Anonymous said...

Άφησα comment και εχτές αλλά για κάποιο λόγο δεν εμφανίστηκε :(

Anyway, nemo χτύπησες φλέβα.
Είμαι τρελός συλλέκτης.
Ετοιμάσου για μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα :)

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Επιτιμε Προεδρε Πολιτικης Οργανωσης Νεολαιας (κε μη) "Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ." επι των του Εξωτερικου...
Ασιας - Ωκεανιας - Ειρηνικου [Συδνευ, Μελβουρνης, Καλικουτας, Τοκυο, Χονγκ-Κονγκ, Τζιτζιφιων, Μαγκουφανας, Μαντουβαλας κτλ.κτλ]:

Μετα λύπης μου βλέπω πώς δια την συπλήρωσιν της συλλογής σας, σας λείπει η κούπα "Dr.Φλάντζας".

Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε αυτην την έλληψιν παρακαλώ να στείλετε το e-μέλιον σας εις το επίσημο ταχυδρομείο της Τσατσουφιάς.

Dr.Φλάντζας

Anonymous said...

Έχετε προσκληση κύριέ μου ;)